Normal view MARC view ISBD view

Sopa de ajo / Mocoroa, F.

By: Mocoroa, Félix.
Material type: materialTypeLabelContinuing resourceSeries: 9. Munibe.Analytics: Show analyticsPublisher: Donostia : Aranzadi Zientzia Elkartea, 1957Description: Páginas 049-054.Content type: Texto (visual) Media type: electrónico Subject(s): GastronomíaOnline resources: Click here to access online Summary: Se describe la preparación y componentes de la sopa de ajo en el   País Vasco, así como su físico - química.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Vol info URL Status Date due
Munibe Munibe Munibe
Páginas 049-054 http://www.aranzadi.eus/fileadmin/docs/Munibe/1957049054.pdf Not for loan

Se describe la preparación y componentes de la sopa de ajo en el   País Vasco, así como su físico - química.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
© 2017 - Aranzadi Zientzia Elkartea